Color

Color ECOlògic

Treballem amb Nyce, una coloració basada amb oli sense amoníac, on el principal principi actiu és l’oli d’oliva dissenyat per restaurar, acolorir i condicionar el cabell amb una cobertura 100% del color escollit. Garantitzem la protecció i la hidratació de la pell i del cabell durant el procés de la coloració.


Estan formulats amb l’oli d’oliva, àcids frutals extrets de plantes i fruites, i un % molt baix d’un component que és la Etaolamina, és el responsable de fer que el color penetri dins el còrtex del cabell.

La composició dels colors de NYCE és:

Àcid làctic: sucre cru i sucre de remolatxa que donen al cabell una acció d’equilibri i condicionament.
Àcid cítric: és antioxidant.
Àcids màlics: el suavitzant de les pomes com astringent i antiinflamatori per un cuir sensible.
Àcids tàrtrics: del raïm per condicionar el cabell i restaurar-l’ho.
Extractes d’àloe: descongestionador, suavitzant i restaurador.
Mantequilla de mandingo: suavitza, condiciona i proporciona una pel•lícula protectora al cabell.
Oli d’oliva: hidrata, poleix i protegeix.
Extractes astringents: procedents de les fulles de les olives.
Papaya: contra les arrels dèbils.


Els tints barats porten un 95% d’amoníac i un 5% de color, aquest transmet dins el cos i ens pot afectar a llarg termini, a banda  que el cabell queda ressec i sense brillantor.

Amb els nostres podem garantir una millora del cabell, més sa, brillant i amb més cos.

Metxes

La decoloració que fem servir per fer metxes o fer una decoloració (clarament del to del cabell) també és de les millors del mercat si no la millor. És una fórmula innovadora, rica en proteïnes de seda que garantitza el respecte total a la salut del cabell i permetre l’ obtenció d’un gran resultat.

DYEMASK

Ideal per les clientes que busquen un benestar i bellesa continua. Són mascaretes de color i tractament condicionador intensiu.

 

La Dyemask complementa el servei de color d’una manera única i personal. És un producte ideal per un cabell sa i fort, sense renunciar a la bellesa d’un reflex intens i sempre brillant. Aquesta mascareta estimula el color natural del cabell, intensifica el color i el manté per més temps.

BANY DE SALUT AMB VEGGIE DUST I VEGGIE DUST COLOR
(TRACTAMENT DE FANGS-HENNA)

Aquest tractament completament natural està indicat per tot tipus de cabells i persones que tinguin prioritat per la naturalitat, dóna energia, protecció, reconstrucció, brillo i una vitalitat increïble a tot tipus de cabell. Garantida una vida més llarga pels reflexos en tot tipus de cabells.

És un tractament per a cabells fins i sense cos i també per a una coloració vegetal.