Maquillatge

Si busques un lloc on et maquillin per una ocasió especial, que t’ho facin bé i que t’entenguin sobre el que vols, a La Coquette ho trobaràs. Som especialistes en el maquillatge. Treballem amb firmes d’alta gama i professionals per un acabat perfecte i durader.

Com ens agrada treballar?

Ens agrada poder gaudint maquillant els rostres i treure el millor de cada facció, ressaltant el més bonic de cada persona i corregint aquelles petites imperfeccions d’una manera sutil i elegant sense caure en extravagàncies i disfressant a la persona, fent de cada maquillatge un maquillatge diferent, personalitzat i exclusiu.

Maquillatge
Maquillatge

CURSOS D'AUTO- MAQUILLATGE

He preparat un curs d’auto-maquillatge dirigit a totes aquelles dones que vulguin conèixer els passos i els trucs del maquillatge, i com aplicar-se’l correctament segons la forma del seu rostre, ulls, boca, tipus de pell, etc., per què aprenguis els conceptes bàsics sobre el maquillatge i perquè puguis treure’n el màxim partit de tu. Aprendràs com aplicar-te les correccions, la base, matisar el rostre, il.luminar diferents parts del rostre, diferents tipus d’ ombres, l’aplicació del coloret i les correccions pertinents per millorar la teva imatge.


Les alumnes han de venir amb el rostre net, ben hidratat i amb ganes d’aprendre i passar una estona agradable i divertida a la vegada.No han de portar res al curs si no es vol, tot i que jo aconsello portar el kit amb el que una es maquilla a casa per així poder treballar amb el material que seguidament es treballarà a casa i així també jo puc veure si va bé.


Els cursos d’auto- maquillatge estan plantejats de 2 o 4 hores de duració, dividides en maquillatge de dia i maquillatge de nit.


Pots accedir a aquests cursos de forma individual, amb les teves amigues o en un grup que nosaltres formem, inclús disposem de xecs regal per què regalis a aquella persona tant especial.


A grans trets, en el curs parlarem d’això:

– Tipus de bases de maquillatge, com escollir el teu to, com aplicar-lo, etc..
– Correctors: el seu us, diferents tons, la diferencia entre un il·luminador i un corrector i l’ús de cada un d’ells.
– Tipus de pólvores, el seu us i correcta aplicació.
– Coloret: com aplicar-lo.
– Corregir la forma de la cara per millorar les faccions.
– Brotxes, pinzells… com escollir-los, com fer-los servir i com mantenir-los nets i ordenats.
– Principis bàsics d’ombres d’ulls: on aplicar cada to, combinacions bàsiques i consells personalitzats per la forma i el color dels ulls de cada una.

Maquillatge