Tractaments corporals

Peeling corporal

Dins dels tractaments corporals, el peeling o exfoliació s’ha revelat com un dels més importants a l’hora de tractar la nostra pell i mantenir-la jove i tersa. L’objectiu del peeling és, purificar i oxigenar la pell, preparant-la per qualsevol altre tipus de tractament que es realitzi a continuació, ja sigui hidratació, tractament anticel.lulític o reafirmant. S’eliminen les cèl·lules mortes realitzant una descamació superficial, i així, la pell rebrà millor els principis actius i els tractaments seran més efectius. La pell es renova cada 28 dies, per la pol·lució i la suor fan que aquest procés es ralentitzi i els porus s’obstrueixin; d’aquí la importància d’una bona exfoliació corporal si volem que la pell continuï amb un aspecte radiant i sa per molt de temps. Gràcies al peeling, a més del propòsit estètic, aconseguirem que la pell no es deshidrati i eliminarem les possibles taques produïdes pel pas del temps o per una exposició prolongada als rajos solars. Abans de l’estiu és recomanable fer-se una exfoliació en profunditat perquè a l’hora de prendre el sol i utilitzar productes auto- bronzejadors penetren d’una forma més efectiva, i per què la pell tingui un to uniforme i bonic. En cas contrari, ens trobarem amb zones més fosques que altres, escamades e irregulars.

Combinat amb la xocolaterapia spa

La xocolaterapia té propietats energitzants que estimulen el bon humor. El cacau, pel seu alt contingut en antioxidants, arremet contra els radicals lliures i l’oxigenació cel·lular. Al ser ric en polifenols ( catequines, epicatequines i taninos; tots de la família dels flavonoides), redueix la inflamació dels vasos sanguinis i millora la circulació. Les seves llavors són riques en xantina i teobromina, les quals són excel·lents oxigenadors dels teixits, i en acció conjunta amb additius especials, compleixen un paper fonamental per combatre els signes de l’envelliment.
L’aplicació de la màscara, demés d’atenuar els efectes de l’estrès, estimula la dermis i repon l’energia tèrmica. D’acord amb la seva combinació i al tipus de pell, cada composició brinda un benefici particular.

 

 

Per què serveix la xocolaterapia?

Els novedosos massatges i banys de xocolata hidraten la pell i combaten la cel·lulitis. També acaben amb la tensió, la falta de vitalitat, el cansament i tots els símptomes de l’estrès. Investigadors varen descobrir que la xocolata és un element potent per conservar la bellesa, degut a les seves propietats desintoxicants i reafirmants. Millora l’humor, gràcies a la producció de endorfines que provoquen benestar i felicitat. Aquestes hormones es generen cada vegada que una persona està alegre, quan es realitza activitats que donen plaer, quan es troba satisfacció en les petites actituds quotidianes, en l’afecte, etc.

 

Entre els beneficis que té aquest tractament, es pot dir que:

-hidrata, nodreix i tonifica el cos.
-Remineralitza el metabolisme enzimàtic gràcies als seus oligoelements.
-Actua sobre el sistema nerviós com antidepressiu i anti- ansietat gràcies als polifenols, la teobromina i el tanino
-Estimula l’eufòria gràcies a la felimetilanina.
-Remineralitza l’epidermis gràcies al calci i el magnesi.

Es tracta sens dubte d’un luxe, que no està tan lluny de tots.

Tractaments corporals