Tractaments facials

Neteja de cutis

El pas fonamental i bàsic, i abans d’aplicar cap producte, si volem tenir una pell de cutis cuidada, és la neteja. És una cosa que ha de quedar gravada a la memòria de tota persona que vulgui lluir una pell saludable i jove. La neteja serà el primer pas per la cura de la delicada pell del rostre. Després, ja arribaran els productes cosmètics, que resultaran molt efectius si abans hem netejat d’ impureses el nostre rostre.

 

Principalment existeixen dos tipus de neteja de cutis: la de cada dia i la que hem de fer periòdicament amb ajuda d’un especialista.

 

La neteja de cutis és un procediment que no és agressiu, destinat a millorar l’aspecte de la pell, corregir la dilatació dels porus, eliminar les cel·lules més superficials i extirpar els famosos «punts negres» i els microquistes que es van acumulant amb el temps.

 

La freqüència i indicació de la neteja dependrà del tipus de pell.

És important recordar que:

La pell seca: quasi no té impureses, tendeix a la formació d’escames i arrugues. Els porus en general són poc perceptibles, la superfície de la pell llueix opaca i està deshidratada.
La pell grassa: es caracteritza per porus grans i oberts. La pell és gruixuda, la seva superfície és humida i presenta una bona hidratació.
La pell mixta: acostuma a ser grassa a la zona «T» del rostre mentre que als pòmuls és aspre i tirant.


A tenir en compte:

La neteja de cutis es realitza per eliminar punts negres
Ha de ser feta per una cosmetòloga professional i de confiança per evitar inflamacions de la pell
Les tiretes adhesives que es col•loquen al nas o barbeta no serveixen per eliminar els punts negres, ja que únicament eliminen la part superficial del porus.


Alguns suggeriments per evitar punts negres:

Netejar el rostre totes les nits. Treure sempre el maquillatge abans d’anar a dormir.
Si el cutis és molt greixós, abans d’anar a dormir és recomanable recollir el cabell que cau sobre la cara.
Els cutis greixosos o amb acne han d’higienitzar-se més contínuament, d’aquets manera evitarem que es generin tants punts negres.
Si la pell o el cabell són greixosos, canviar la funda del coixí cada dos dies. La tela absorbeix l’oli i després aquest pot contaminar la pell del rostre.
Utilitzar sempre cremes i maquillatges hipoalergènics i «oil free»
No utilitzar maquillatge quan es realitza exercici físic.
És aconsellable fer-se una neteja del cutis tres vegades a l’any.

Amb la neteja de cutis en el centre ho combino segons el tractament amb una oxigenació, o una correcció de taques, un antiedat, una hidratació o un anti seborreic.

Tractaments facials La Coquette
Tractaments facials La Coquette
Tractaments facials La Coquette
Tractaments facials La Coquette

Canvia el xip!

Confia la teva bellesa als professionals de l’estètica
Assessorar-te, preservar i millorar la teva pell és la nostra professió

T’han fet alguna vegada un diagnòstic de la teva pell? I un seguiment amb prescripció cosmètica per a tot l’any? Ara pot ser un bon moment per deixar-te assessorar i canviar els teus hàbits, per donar pas a alternatives cosmètiques que de ben segur desconeixes, perquè, fins ara, ningú te les ha ofert.

Tractament pells madures

Els tractaments anti-edad els treballo a base de col·lagen, aconseguim una hidratació intensiva per a reposar el col·lagen que es va perdent a partir dels 30 anys. S’utilitza davant el procés de deshidratació i d’envelliment de la pell, millorant la seva textura, dissimulant arrugues facials, taques, marques, acne, plecs i depressions de la pell. Com a tractament puntual, el col·lagen dóna un efecte tensor i rehidratant a la pell.

 

Objectius:

– Combatre l’envelliment cutani.

– Estimular la síntesi del col·lagen

– Tonificar i reafirmar el teixit cutani

– Millorar la capacitat de retenció d’aigua.


Freqüència de les sessions

Es recomana una sessió per setmana durant 6 setmanes consecutives.

 

 Consells per un manteniment a casa

– Netejar la pell al matí i nit amb una llet netejadora.
– Aplicar un tònic, que la funció d’aquest és tancar el porus i equilibrar el pH de la pell. S’ha d’aplicar amb dos discos de cotó empapats del tònic i s’ha de passar pel rostre d’una forma ascendent, des del centre del rostre cap a fora començant des de la barbeta fins al front.

– Diàriament matí i nit: Utilitzar la crema corresponent depenent del tipus de pell combinat amb una crema anti-edad.