Permanent llisa i arrissada, keratina i botox capil·lar

Permanents, llisa i arrissada

Les permanents que van quedar pràcticament oblidades en temps de looks extra llisos, ara tornen amb més força que mai. Creen looks desenfadats, afros de moda o simplement moltíssim volum. Et parlem dels pros i els contres de les permanents.

 

Avui dia encara és necessari un tractament químic per fer una permanent arrissada o llisa. Formar rínxols o allisar implica trencar alguns ponts de proteïnes en el cabell abans de fixar una forma ondulada per això és molt important tractar els cabells suaument i amb molta cura abans, durant i després de l’ondulació permanent. Per sort, hi ha molts productes al teu abast per aquesta cura especial. Aquests productes protegeixen cada cabell amb substàncies com la queratina i el col·lagen . Les permanents d’avui dia també contenen molts productes de cura. Les proteïnes de seda a les locions per a permanents donen al cabell una textura flexible, l’aloe vera proporciona humitat i els aminoàcids ajuden a mantenir la vitalitat del cabell i l’elasticitat.

Les permanents proporcionen rínxols, ones, volum i allisats.


Les permanents poden crear diferents estils. També poden dominar el cabell arrissat o els flocs més rebels. No obstant això, segons la longitud del cabell hi ha alguns límits. És difícil fer una permanent sobre un cabell amb més de 30 cm de llarg perquè el pèl és massa pesat com per a resistir-ho. Els rínxols s’ allisaran a causa del pes del cabell. En funció de la tècnica aplicada, una permanent pot proporcionar més volum a les arrels o crear rínxols al llarg de tot el cabell. Si es fan ones àmplies has de saber que tendeixen a perdre la seva forma més ràpidament que els rínxols petits.


Cures posteriors a la permanent

Tot i que les permanents d’avui dia són molt més suaus amb el cabell, el pèl que acaba de sotmetre’s a una, necessita una cura especial. Els xampús i tractaments per al cabell amb permanent estan dissenyats per restaurar el cabell estressat o arrissat , suavitzar i aportar brillantor. Contenen olis naturals que són especialment eficaços després d’una ondulació permanent. Aquests tractaments per al cabell són molt aconsellables i eficaços. No oblidis mimar les teves ondulacions amb una mascareta un cop a la setmana, serà especialment eficaç si la deixes actuar en el cabell durant tota la nit. Recorda no tenyir-te el cabell durant almenys una setmana després d’una ondulació permanent.

DESARRISSATS I TRACTAMENTS DE KERATINA

Són uns excel·lents tractaments per aconseguir que els cabells maltractats pel sol, excés de planxa, assecador, tints molt forts i encrespats, obtinguin un resultat visible d’un cabell brillant, sa, estructurat i reparat de les agressions tant internes com externes. Oferim tres opcions, cadascun amb les seves característiques i objectius.

ALLISAT AMB KERATINA

Tractament allisat progressiu amb queratina per tot tipus de cabells.

Un revolucionari tractament allisador amb Queratina. 100% segur, flexible i eficaç.

Cabells llisos, lluminosos i fàcils de pentinar, gràcies a una tècnica innovadora, a base de queratina.

100% segur i acord amb els requisits normatius CE i Internacionals. 

Resultat perdurable (Fins a 3 mesos).

Desaparició de l’efecte crespat.

Sense parabens.


La unió entre la queratina i les propietats dels olis:

 

Kera-Col·lagen complex.
Complex base de Queratina hidrolitzada i Col·lagen quaternizat. El Complex garanteix un allisat de llarga duració (Fins a 3 mesos). Amb l’Ajut de la calor remodela la col·locació de les cadenes de queratina del cabell, estenent-les per donar-l’hi la Característica forma llisa.


Oli de babaçú

Un valuós oli amazònic amb extraordinàries emol·lients propietats emol·lients. Aporta suavitat, sedositat i brillantor als cabells.