Sobre La Coquette

Saló de Bellesa La Coquette

Qui hi ha darrera?

Hola, moltes i molts ja ens coneixeu ja que estem entre vosaltres desde l’any 2012 i altres no, per això ens presentem.


Som un equip de professionals del sector de l’estètica i la peluquería actualment format per nosaltres 4 i a l’estiu a vegades creiexem hi som una més per el alt volum de feina i poder atendre-us millor a tots i totes.


Voleu saber una mica més de cadascuna de nosaltres, com ens diem, quin és el nostre treball a la Coquette i com ens definim?

Sobre La Coquette
Susana

SUSANA PUIGSEGUR


Sóc la persona responsable de l’equip de La Coquette, vaig estudiar estètica, maquillatge, caracterització i perruqueria. Vaig iniciar la meva carrera professional com a maquilladora de cine, tv, passarel.la, formadora i fotografia. 


Un dia vaig decidir estabilitzar-me i passejant per Sant Feliu vaig veure el local buit, un local amb encant i va ser l’inici de La Coquette aquí on ens trobem actualment.


La meva feina a la Coquette és estar tant en la part estètica com a la peluquería, així com gestionant una mica tot i que vagi endevant.


Estic casada, tinc un fill i portu en el sector més de 20 anys. M’encanta la meva feina, m’agrada estar sempre al dia de les novetats i no perdre mai l’ilusió d’apendre i millorar.


Com a cap de La Coquette haig de confessar que tinc un equip meravellós, que sense elles no seriem el que som i que tinc molta sort de tenir-les, és un luxe i una tranquil.litat que formin part d’aquest camí.

Ada La Coquette

ADA

 

Hola em dic Ada i sóc professional en l’àmbit de la perruqueria i l’estètica des del 2006, però des de petita ja pentinava i posava ben guapes a les nines i familiars.

 

M’apassiona molt la meva feina, gaudeixo de cada moment dins o fora del saló.

 

Sóc molt perfeccionista i autoexigent amb mi mateixa, sempre estic buscant informació i en constant formació.

 

De l’estètica i la perruqueria m’agrada tot, des de la part de cosmetologia a la part física. Si hagués de destacar les que més, serien la colorimetria, les pedicures, els massatges i com no, els recollits i maquillatges.

 

Per mi no hi ha més agraïment que un somriure, una abraçada o un bonic gest.

Anna La Coquette

LAURA

 

Hola em dic Laura, tinc vint-i-quatre anys.

 

Em considero una persona de caràcter actiu, molt ordenada i molt maniàtica, tant a la feina com al meu dia a dia.

 

Vaig realitzar els meus estudis d’estètica en un centre anomenat Revlon, a Girona.

 

Des de 2017 estic treballant a La Coquette, i tot i que em trobareu a la zona de la perruqueria el que més m’agrada és l’estètica, gaudeixo molt fent els tractaments facials, les depilacions, les manicures, els massatges i maquillant, en general tot, però si haig de destacar el que més m’agrada del meu ofici, realment és fer sentir bé a les persones, cuidar-les i mimar-les, m’encanta!

Laura La Coquette

ANNA

 

Hola, soc l’Anna. Tinc 34 anys. Em considero una persona treballadora, tranquil·la, agradable, sempre intento buscar la perfecció.


Vaig començar a realitzar els meus estudis de perruqueria en 2006 a Ucraïna i des d’allí continuo perfeccionant el meu ofici de dia a dia. El 2017 estudiava a Girona a una Acadèmia de perruqueria i estètica, per a poder convalidar els meus estudis anteriors. No puc dir que vaig acabar d’estudiar, perquè cada dia continuo aprenent coses dels màsters de professionals tant d’Espanya com d’Ucraïna.


 Actualment estic treballant en el saló de bellesa “ La Coquette” des de 2019.


M’apassionen els talls, recollits, tots tipus de colors i tractaments, però amb les professionals d’aquí vaig començar a entrar en el món de maquillatges, manicures i pedicures.